dealavo

UG63 Upgrade szczotka CONCAVE TRIANGULAR 33 mm termiczna antystatyczna

Symbol: 13590968866

Trójkątna struktura szczotki RED ANGLE pozwala, wykorzystując jej kąt, na większe napięcie włosów, podczas gdy wklęsły profil przenosi włosy do środka szczotki, aby uzyskać dobrze zdefiniowane loki.Tytanowa listwa promienna nadaje lekkości, wytrzymałości i stałej emanacji pochłanianego ciepła.Szczotka jest antybakteryjna, antygrzybiczna i antystatyczna.Średnica: 33 mm

Dostępność: 20 szt.
98.00
Kolor/Wzór
szt.
INFORMACJE tel 790301333 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
13
  • PACZKOMATY INPOST 13
  • KURIER INPOST 15
  • PACZKOMATY POBRANIE INPOST 17
  • KURIER DHL 19
  • KURIER DHL POBRANIE 20
  • KURIER INPOST POBRANIE 20
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg
EAN:
8012345516322

Szczotka termiczna RED ANGLE marki UPGRADE

  • wklęsła,
  • trójkątna,
  • antystatyczna.

Trójkątna struktura szczotki RED ANGLE pozwala, wykorzystując jej kąt, na większe napięcie włosów, podczas gdy wklęsły profil przenosi włosy do środka szczotki, aby uzyskać dobrze zdefiniowane loki.

Tytanowa listwa promienna nadaje lekkości, wytrzymałości i stałej emanacji pochłanianego ciepła.

Szczotka jest antybakteryjna, antygrzybiczna i antystatyczna.

Średnica: 33 mm

  • Kolor Biało - czerwony
  • Długość włosia - 0,8 centymetra
  • Rodzaj włosia - Syntetyczny
  • Rodzaj pędzla - Antystatyczny, termiczny
  • Średnica - 33 milimetry
  • Do powieszenia
  • Materiał - Plastik, tytan
  • Głębokość produktu - 5 centymetrów
  • Wysokość produktu - 27,5 centymetra
  • Długość produktu - 5 centymetrów
image

image
image
image
Parametry:
Cechy:
antystatyczność, jonizacja, odporność na działanie wysokich temperatur, wodoodporność
Kod producenta:
ug63
Kolor dominujący:
odcienie czerwieni
Marka:
Upgrade
Materiał uchwytu:
tworzywo naturalne
Materiał włosia:
tworzywo naturalne
Rodzaj:
do modelowania, do suszenia
Stan:
Nowy
Stan opakowania:
oryginalne
Średnica:
33
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: